Ajutor

DESPRE COMENZI:

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul ADAUGA IN COS pentru a-l putea selecta ca si achizitie.

Dupa ce ati plasat comanda, puteti revizui cantitatile sau puteti renunta la oricare din produsele selectate.

Date personale:

Pentru a putea finaliza comanda este necesara crearea unui cont. Astfel putem sa va tinem la curent cu

noutatile si ofertele noastre. Pentru a putea comanda în magazinul virtual şi pentru a putea prelucra comanda Dvs., avem nevoie de: prenume, nume, adresa de e-mail, adresa de facturare şi dacă diferă, adresa de livrare (stradă, cod poştal, localitate), numărul de telefon.

Pentru comenzile care necesita personalizare prin broderie, dupa plasarea comenzii va vom contacta telefonic in vederea confirmarii comenzii si a stabilirii detaliilor. Propunerile de broderie se gasesc atat in sectiunile de produse cat si in sectiunea propuneri design, in plus putem veni cu noi propuneri in functie de cerintele Dvs..

Propunerile vor fi trimise in format jpg. sau psd. pe adresa de email inregistrata sau o alta adresa furnizata de Dvs., iar din momentul stabilirii design-ului broderiei si confirmarii comenzii vom trimite produsele in termen de pana la 7 zile lucratoare.

MODALITATI DE PLATA A PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe website-ul broderiefolie.ro se face prin doua modalitati:

Ramburs: se efectueaza la primirea comenzii prin curier rapid.

Viramen bancar: se efectueaza folosind datele trecute in sectiunea ,,Date comerciale’’

Momentan lucram la implementarea si a altor modalitati de plata pe website-ul nostru, respectiv plata prin card si PayPall pentru ca Dvs. sa beneficiati de cat mai multe optiuni care sa usureze procesul platii.