Despre noi

Broderie Folie este un boutique online de creatie nascut din pasiune pentru broderie. De ce? Pentru ca infrumuseteaza orice tip de material, aproape nimic comparandu-se cu efectul cusaturilor in decoratiuni textile, in plus ofera durabilitate si rezistenta modelelor reproduse. Trecerea timpului nu a afectat niciodata impactul creat de broderii, singurele schimbari au avut loc in imbunatatirea tehnicilor care au simplificat procesul de productie, broderiile devenind din ce in ce mai accesibile.

Produsele noastre sunt atent selectionate de la furnizori sau create special prin croitorie pentru a corespunde cerintelor dumneavoastra. Numitorul comun al produselor este personalizarea prin broderie digitala care se face apeland la masini specializate si folosind accesorii specifice tipului de material al produselor.

Propunerile de design ale broderiilor vor fi create special in functie de cerintele dumneavoastra printr-un program special de grafica, care imita textura materialelor si a cusaturilor, pentru a va putea face o imagine cat mai exacta asupra produsului finit. Produsele noastre acopera o gama larga de varste, de la copii nou-nascuti pana la adulti.

Prin tot ce vom oferi ne dorim sa va surprindem placut in fiecare zi si sa ducem mai departe tehnica minunata a broderiilor.

Cu drag,

Echipa Broderie Folie